fbpx

Webshop

Squirt Speciális etetőkanál (Narancssárga)

Kategóriák: , , , Címke: Cikkszám: 8394
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Megosztás

Squirt Speciális etetőkanál (Narancssárga)

3 690 Ft

Készleten

Speciális bébiétel adagoló etetőkanál. 4 hónapos kortól használható.
– Falatonként adagolja bébiételt.
– Kényelmes egykezes etetést tesz lehetővé.
– Kanálfedélt is tartalmaz.
– Nagy és könnyen tisztítható bébiétel tároló nyél, 89ml bébiétel tárolására alkalmas.
– Kiválóan használható menet közbeni etetésre.
– Mosogatógépben mosható.
– Alkalmazott szabvány: EN14372, BPA,PVC és Phthalate mentes. Figyelmeztetések Mielőtt használja, mindig ellenőrizze a terméket! Dobja el, és ne használja tovább, ha a sérülést vagy gyengeséget tapasztal a terméken! Mindig ellenőrizze a bébiétel hőmérsékletét az etetés előtt!

Felhasználóknak Okvetlenül őrizze meg a csomagolást későbbi használat esetére. Formában és színben lehetnek eltérések. Minden jog fenntartva. Soha ne hagyja a gyermekét felügyelet nélkül! Mindig felnőtt felügyelete mellett használja! Használat előtt győződjön meg róla, hogy a tároló nyél megfelelően csatlakozik-e kanál végére. NE TEGYE MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBE!

Használat Távolítsa el a kanálvéget a nyélről úgy, hogy elforgatja az óramutató járásával ellentétes irányban.Töltse fel a nyelet pépes bébiétellel (89 ml). Tekerje rá vissza a kanálnyelet az óramutató járásával megegyező irányban. Óvatosan nyomja össze a nyelet, hogy a bébiételt a kanálba adagolja. Csak pürésített bébiételt használjon!

Tisztítás & Ápolás Mossa el alaposan az első használat előtt, és minden egyes használat után! Mosogatógépben mosható, vagy moshatja kézzel is meleg, tisztítószeres vízzel. Ne sterilizálja MIKRÓHULLÁMÚ sütőben, mert ez a termék károsodását okozhatja!

Szeretne időben értesülni, ha változik egy termék ára? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Mindjárt mutatom...