fbpx

Webshop

Nuby NT Premium Comfort kézi mellszívó szett

-42%
Kategóriák: , , , Címke: Cikkszám: 7811

Megosztás

Nuby NT Premium Comfort kézi mellszívó szett

12 990 Ft 7 490 Ft

Készleten

A szabályzógomb segít az egyéni igényekhez beállítani a szívás erősségét és a pumpálás intenzitását. A mellel érintkező puha szilikon membrán a rajta található gömböcskék által masszírozza a mellet a tej megindítása érdekében.

Hogyan használjuk a szabályozó gombot a fejés során?

A fejés elején a szabályzógombot csavarjuk a legalsó állásba, minimumra. Kezdjük el a pumpálást, olyan tempóban, ahogyan kényelmes. Ha nem indul meg a tej, csavarjunk felfelé a gombon egy milliméternyit, ekkor a pumpálás nehezebbé válik, hiszen a vákuumerősség is fokozódik.

FONTOS: Amikor érezzük a vákuum erősödését, ne erőltessük a gyors pumpálást! Csak olyan tempóban pumpáljunk, ahogy a készülék engedi. Ha a pumpa megakad, ne nyomjuk le a kart, ne feszítsük hátra, hagyjuk, míg lassan magától kiold. Ettől még hatékony a vákuum, a készülék végzi a feladatát, de ha erőltetjük a kar visszaállítását, akkor eltörjük a pumpálókart. Ha teljesen beakad a kar, és láthatólag nem megy vissza magától, akkor picit emeljük fel a mellről a tölcsért, és a levegő bejutása által a vákuum megszűnik, a kar felenged. Erre csak akkor van szükség, ha a kar végképp beakadt.

FONTOS: Ha erősebb a vákuum, akkor a pumpálást lassítsuk, csak olyan tempóban pumpáljunk, ahogyan a készülék magától engedi. Nem kell erőltetni a szaporább pumpálást, különben a pumpa eltörik.

Amikor a kisbaba szopik, két ciklus követi egymást felváltva a szoptatás során: 1. Szapora, apróbb szívásokkal segíti a tej megindulását. 2. Utána mélyebb, lassúbb szívásokra tér át, amint a tej megindul. A szopás során többször próbálkozik a szapora és lassabb-mélyebb szívások váltogatásával. Ha a tej apadásnak indul, ismét a két ciklus váltakozásával indítja meg újra a tejet.

Szeretne időben értesülni, ha változik egy termék ára? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!Mindjárt mutatom...