fbpx

Webshop

Babybjörn One kenguru (Jeans Cotton Mix)

-22%
Kategóriák: , , , Cikkszám: 200427005
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Megosztás

Babybjörn One kenguru (Jeans Cotton Mix)

50 990 Ft 39 999 Ft

Elfogyott

Utolsó raktárkészleten lévő bolti darab.

Amiért ajánljuk:

•A BabyBjorn ONE puha, ergonomikus és nagyon kényelmes. A hordozás közbeni közelség erősíti a gyermek és a szülő közti köteléket az első naptól fogva. A rugalmas anyag természetes módon illeszkedik a testhez, így a gyermek természetes helyzetben marad kerek háttal, C betűt formálva.

•Ergonomikus, puha és kényelmes
A gyermekkel együtt nő
Az ülőrész szélessége és mérete szabályozható
Beépített betét az újszülöttek számára
4 hordozási pozíció, elöl és hátul egyaránt
Gyermekeknek születéstől 3 éves korig ajánlott
A gyermek korának és súlyának könnyű alkalmazkodása

A BabyBjorn ONE gyermekeddel együtt nő a következőknek köszönhetően:
az ülőrész szélessége szabályozható
újszülöttek számára alkalmas beépített betét
a fejtámasz és az összes heveder könnyen beállítható.
A ONE kenguru 4 hordozási pozíciót kínál, melyek könnyedén és biztonságosan változtathatóak.
Széles és kényelmes derékövvel, valamint puha béléssel ellátott vállpántokkal felszerelt. Ennek köszönhetően egyenletesen oszlik el a gyermek súlya, csökkentve így a szülő vállának és hátgerincének terhelését. Így a gyermek hordozása nem csak újszülött korában kényelmes, hanem 3 éves korában is, amikor már súlya jelentősen nagyobb.
És kezeid szabadon maradnak!
Tulajdonságok és előnyök

4 hordozási pozíció – elöl és hátul is. Kiválaszthatod a megfelelő pozíciót, amely gyermeked számára és számodra is a legmegfelelőbb: a gyermek arca a tested felé fordítva (két magassági beállítás a gyermek korának függvényében), háttal neked, valamint a hátadon viselve a kengurut.
Újszülötteknek alkalmas beépített betét. A ONE kenguru lehetőséget kínál arra, hogy két magasságban hordozd gyermekedet. A magasabb pozíció újszülötteknek alkalmas, min. 3,5 kg súllyal. A gyermek ennek köszönhetően magasan van, az arcod közelében. Az alacsonyabb pozíció nagyobb gyermekeknek ideális. Életkortól függetlenül a megfelelő pozíció olyan, hogy meg tudd puszilni gyermeked fejét.
Ergonomikus lábpozíció. Az elülső panel szélessége teljes mértékig állítható a speciális cipzárnak és az állítható zárnak köszönhetően. Ennek köszönhetően a kenguru kényelmes és ergonomikus tartást biztosít a gyermek csípőjének.
A vállpántok puha párnázással ellátottak, maximális kényelmet biztosítanak. A vállpántok rendkívül vastag és puha párnázata számodra is egyedülálló kényelmet biztosít.
Kényelmes deréköv. A széles, megerősített deréköv egyenletesen oszlatja el a gyermek súlyát, kiváló ergonómiát biztosít.
Állítható magasságú, magasabb fejtámasz. A fejtámasz biztosítja a szükséges védelmet újszülöttek számára. Támogatja a baba nyakát abban az időszakban, amikor az izmok még nem elég fejlettek ahhoz, hogy függőleges helyzetben tartsák a fejet. Ez a támogatás abban az esetben is hasznos, amikor a már idősebb gyermek elalszik a kenguruban. A fejtámasz egyszerűen lehajtható, így nem akadályozza a nagyobb gyermekek kilátását.
Az idősebb gyermek háton való hordozása. Amikor a gyermek erősebb lesz, kényelmesebb őt a hátadon hordozni. Háton való hordás 12 hónapnál idősebb gyermek esetében ajánlott.
Hip-friendly (csípő-barát) kenguru. Az International Hip Dysplasia Institute (Nemzetközi Csípőcsontplasztikai Intézet) megerősítette, hogy a BabyBjorn ONE ergonomikus kenguru egészséges tartást biztosít a gyermek csípőjének. A gyermek csípőjét megfelelően alátámasztja és optimális helyzetben tartja, míg a lábak kifelé mutatnak. Ez hozzájárul a csípőízület helyes kialakulásához, amely fontos a gyermek életének első néhány hónapjában.
Gyermekeknek alkalmas anyag. A BabyBjorn ONE kenguru készítésénél felhasznált össze anyag biztonságos a gyermekek számára. Tesztelték őket, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 Class I szabványnak. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat és allergéneket.
Jellemzők:

Életkor: A kenguru gyermekeknek **születéstől egészen 3 éves korig ajánlott.
Minimális tömeg/ magasság: 3,5 kg / 53 cm.
Maximális tömeg / magasság: 15 kg / 100 cm.
FIGYELEM! A baba előre felé néző pozícióba csak 5 hónapos kortól hordozható.
Maximális megengedett súly: 12 kg.
3,5–4,5 kg súlyú gyermek esetében használj olyan kapcsot, amely csökkenti a lábak számára alkalmas teret (a készlet tartalma).
Anyag: A kengurut Öko-Tex Standard 100 I. osztályú minősítéssel látták el. A tanúsítvány biztosítja, hogy az anyag alkalmas kisgyermekek számára, nem okoz irritációt vagy allergiát.
Fő anyag: 60% pamut, 40% poliészter
Bélés: 100% pamut
A csípőöv bélése: 100% poliészter
Poliészterrel és PU habbal (övek) kitöltött
Karbantartás: Mosógépben mosható 40 ° C-os hőmérsékleten. Elválasztva mosd. Finom tisztítószereket használj, fehérítés nélkül. Ne szárítsd ruhaszárítóban. Ne vasald.
Biztonság: A BabyBjorn ONE kenguru megfelel az európai biztonsági szabványoknak az EN13209–2: 2015 szabványnak és az amerikai szabványoknak az ASTM F223 szabványnak megfelelően.
Mi a különbség a kenguru régi és új változata közt?

A párnázás vékonyabb, így jobban látni, hogy a gyermek természetes helyzetben ül C-alakú háttal.
A széles és teljes mértékig állítható hordozópanel lehetővé teszi, hogy az ülőrész alkalmazkodjon a gyermekednek megfelelően: a cipzár bármely helyzetben bezárható. Az új változatban az ülőrész szélesebb, ennek köszönhetően nagyobb kényelmet biztosít idősebb gyermekek számára is.
A fej támogatása magasabb, az újszülöttnek jobb védelmet és támogatást biztosít a nyaki gerinc számára. Nagyobb támogatást nyújt a kenguruban elalvó nagyobb gyermekek számára. A továbbfejlesztett csat javítja a fejtámasz beállíthatóságát, melynek köszönhetően bármilyen pozícióba beállítható. Amennyiben ez a támogatás nem szükséges, a csat hajlított helyzetben tartja azt.
Új típusú párnázás a vállpántokban, melynek köszönhetően a gyermek súlya egyenletesebben oszlik el.
Kevesebb anyag a gyermek és a szülő közt, amelynek köszönhetően még közelebb érezheted magadhoz gyermekedet.
Az új BabyBjorn ONE kenguru úgy lett kialakítva, hogy óvatosan fedje be a gyermeket. Rugalmasabb és puhább, könnyebben alkalmazkodik a gyermek testéhez.

Szeretne időben értesülni, ha változik egy termék ára? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Mindjárt mutatom...