fbpx

Mellszívó bérlés

Mellszívó kölcsönzés Medela Lactina

Szeretné serkenteni a tej termelését, hogy ne apadjon el a teje? Vagy esetleg túl sok teje van, vagy problémás a szoptatás, és szeretné elkerülni, hogy begyulladjanak a mellei? Mindegyik esetre megoldást nyújt a kórházi fokozatú elektromos mellszívó. A készülék két részből áll egy nagy szívó teljesítményű motorból, és egy szívófej egységből. A Lactina Electric Plus motoros működtető szerkezet a Lactaset mellszívóval együtt alkot egy készüléket. Ebből a működtető egység (motor) bérelhető, a Lactaset-et higiéniai okokból meg kell vásárolni, mely a későbbiekben kézi mellszívóként is használható.

 

Kölcsönzési feltételek:

15.000 Ft kaució letétele szükséges. Kauciót csak készpénzben lehet fizetni (melyet a készülék sértetlen állapotban való vissza hozatalakor visszafizetünk)

Bérleti díj: 13.500 Ft. . (Tehát 1 hónap bérlés esetén fizetendő összeg: 1×13.500=13.500.- Ft továbbá, 15.000.- Ft kaució, Összesen 28.500 Ft melyből 15.000.- Ft visszajár.)

E mellett a „Lactaset” 1 fejes mellszívó jelenlegi aktuális árát itt találja.

Az elszámolás alapja: megkezdett hónapok.

 

A kölcsönzést személyesen, boltunkban teheted meg.
Kölcsönzéshez szükséges papírok:
– Személyigazolvány
– Lakcímkártya
– TB kártya
– Adóigazolvány

Mivel a készülék értéke lényegesen meghaladja a kaució értékét, és nem várhatjuk el öntől, hogy több százezer forintot nálunk hagyjon letét gyanánt, ezért van szükségünk adó, és TB kártyájára (jogi háttér). Ezen iratok bemutatása nélkül nem adunk ki mellszívó készüléket! A kölcsönzés csak személyesen intézhető.
Folyamatban lévő bérlés esetén a további bérleti díj átutalással is rendezhető. Ebben az esetben kérem: vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen: +36 30 278 0271.

 

Amennyiben szeretné felgyorsítani, és megkönnyíteni a folyamatot, úgy kérjük: az alábbi adatlapot teljes körűen töltse ki, hogy mikor bejön a boltunk, szerződése elő legyen késztve. Természetesen adatait bizalmasan kezeljük, és harmadik fél számára nem adjuk ki. Köszönjük hogy ezzel megkönnyíti munkánkat!

 

Várjuk szeretettel üzletünkben!

Brumi-Maci csapata

Mindjárt mutatom...