fbpx

Brumi Maci Halloween boltja

Brumi Maci Halloween boltja

| 2016. október. 10. | Brumi Maci Halloween boltja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új nyereményjátékot indítunk

Örömmel értesítünk minden kedves szülőt, hogy október 31-e és november 6-a között új, nagyszabású nyereményjátékot indítunk, amibe egy különleges mesén keresztül szeretnénk bevonni titeket. A mese első fejezetét október 26-án tesszük közzé itt, a blogon, a legfontosabb tudnivalókra viszont már most fény derül.

Brumi Maci mozgó boltjával nekivágott a királyságnak, hogy Hetedhétországon innen és túl megörvendeztesse a szülőket. Hősünk mindig is azt vallotta, hogy jó tett helyébe jót várj, így a nála vásárló anyukák és apukák mesés ajándékokra számíthatnak.

Medvénk az igazságosság jegyében négy eltérő értékű üstbe dobálja vásárlói nevét, és ezekből sorsolja majd ki a szerencsés nyerteseket a játék végén. Az egyes vasfazekakba a vásárlások értéke alapján lehet bekerülni. Minél nagyobb értékben vásárol valaki, annál nagyobb üstben és annál többször szerepel a neve. Így egyszerre több kategóriában is indulhat a nyereményekért.

Ezt szemlélteti az alábbi táblázat, amiből kiderül, adott értékű vásárlással hányszor lehet bekerülni az utalványokhoz tartozó üstbe.

Ahhoz azonban, hogy a mackó túladjon egy-egy kecsegtető portékán, el kell nyerni a bizalmát. Minél többet vásárolnak nála, annál több ajándékot oszt szét Brumi Maci. Mindezt lépcsőzetesen teszi: ha a webáruházban a vásárlások összértéke elér egy adott szintet, a maci biztosan kisorsolja az adott szint ajándékait.

Az alábbi táblázatból kiderül, összesen hány ajándék vár a mackónál megforduló vevőkre.

Például:

Hanna 85 000 Ft-ért vásárol Brumi Macinál. Ez azt jelenti, hogy a neve 7x kerül be az 5 000 Ft-os kalapba, 5x a 10 000 Ft-osba, 3x 20 000 Ft-osba és 2x a
30 000 Ft-osba.

Közben 1.800 000 Ft-ot költenek összesen a vevők Brumi Macinál, ami azt jelenti, hogy Hanna a játék végi sorsoláson esélyes a 4 db 5000 Ft-os, a 2 db 10 000 Ft-os és az 1 db 20 000 Ft-os utalvány egyikére.

(Ez úgy jött ki, hogy összeadtuk a már elért 500 000, 1 100 000 és 1 800 000 Ft-os lépcsők utalványait.)

Ha pedig a játék végéig az összes vásárlás értéke eléri a 2 500 000 Ft-ot, akkor újabb 1db 5000 Ft-os, 1 db 10 000 Ft-os és 1 db 30 000 Ft-os utalványt sorsolnánk ki.

(Ezek közül Hanna bármelyiket megnyerheti, mivel a 85 000 Ft-os vásárlásával mindegyik kategória sorsolásán indulhat.)

Brumi Maci ráadásul gondolt a leghűségesebb vevőjére is, akinek külön ajándékkal készült! A legnagyobb értékű vásárlás után ugyanis valaki biztosan megkapja a legnagyobb elért lépcső ajándékát.

Ha ez Hanna lesz, miközben a többi vásárló összesen 3 400 000 Ft-ot költ, akkor megkapja a lépcső legnagyobb ajándékát, a 2 db 30 000 Ft-os utalvány egyikét.

 

Arról se feledkezzetek meg, hogy mackónknak valahogy el kell majd érnie a szerencsés nyerteseket, így a játék végi sorsoláson csak azok vesznek részt, akik regisztrálnak a weboldalunkon!

A kalandok ezzel még korántsem értek véget, hiszen október 31-én, Halloween beköszöntével újabb varázslatos meglepetésekre lehet számítani. Ekkora éri el Brumi Maci a varázserdő közepét, ahol reggel 8 és este 10 között 3 óránként különleges kedvezmények és akciók várnak mindenkit!

A blog mellett tehát érdemes követni a Facebook oldalunkat és feliratkozni a hírlevelünkre is, mivel így egyből értesülhettek a legfontosabb híreinkről! Már csak egyetlen kérdés maradt. Készen álltok a kalandokra? 

Megosztás


Mindjárt mutatom...