fbpx

BeSafe Övterelő kölcsönzés

BeSafe Övterelő kölcsönzés

Mindenki szeretné gyermekének a legnagyobb biztonságot nyújtani. Akár már várandós időszakban is. De az utolsó trimeszterben az autóban való utazás nemcsak kiemelten veszélyes, hanem roppant kényelmetlen tud lenni. Erre a helyzetre fejlesztett ki a  skandináv BeSafe cég egy egyedülálló megoldást. A BeSafe Pregnant-ot. Tudják: Skandinávia=biztonság tudatosság!

Ez a praktikus övterelő kényelmessé teszi a kismamák biztonságos utazását. Az egyszerű és kényelmes használat nem megy a biztonság rovására. A BeSafe magzatvédő övet a medence irányába kell lehúzni és a has alatt elvezetni, így a terhes övlehúzó használatkor az öv a hastól a medence felé terelődik, ezáltal fokozottan védi a kismamát és a magzatot. Ütközés, vagy hirtelen fékezés esetén nem a hasfalat nyomja meg az öv. Javasoljuk, hogy a kismamák már a terhesség korai szakaszában alkalmazzák az övet az esetleges vetélés elkerülése érdekében!
Bérelje ki  a BeSafe magzatvédő övet 12.000.- Ft-ért (amely a várandós időszak egészére vonatkozik), és szülés után 2 héten belül hozza vissza boltunkba. Ebben az esetben a ’kölcsönzési díj’ azonnal 100%-ban levásárolható!

A kölcsönzést személyesen, boltunkban teheti meg.
A kölcsönzéshez szükséges papírok:
– személyigazolvány
– lakcímkártya.

A kölcsönzés más bérléssel nem összevonható.

Ha tetszik ajánlatunk keressen minket, vagy kölcsönzés helyett vásárolja meg webshopunkban!

Mindjárt mutatom...