fbpx

Babakocsi extra garancia

Babakocsi extra garancia

Egy igazán megfontolt döntéshez idő kell. Amikor tartós fogyasztási cikket vásárolunk, akkor szeretjük körbejárni az adott témakört. És ez így is van rendjén.

Nincs ez másképp babakocsi vásárlásnál sem. Főleg ha születendő gyermekünkről van szó, – és anyukájáról J

De egy babakocsi vásárlást mégsem hagyhatunk a szülés előtti (vagy utáni) pillanatokra!

– Vagy éppen még nem áll szándékunkban multifunkciós babakocsit vásárolni, de: „Éppen olyan ajánlat jött velünk szembe, hogy nem hagyhattuk ott!”

– Vagy egyszerűen csak várható, hogy mire megszületik gyermekünk, addigra a kiválasztott-nekünk tetsző- színt már nem fogják gyártani, és: „Ez az a design, amit kerestem!” felkiáltással megvesszük a babakocsit.

– Vagy: „Jó, jó. Ezt a babakocsit szeretnénk, de ne vegyük még meg, mert hamar le fog járni a garanciája, és még úgysem használjuk!”

Ilyen, és ehhez hasonló esetekre ajánljuk figyelmébe egyedülálló

EXTRA BRUMI-GARANCIA szolgáltatásunkat!

És még csak fizetnie sem kell érte.

 

Miről is van szó? Hát nagyon egyszerű: vásároljon boltunkban, vagy webshopunkban bármilyen újszülötteknek való babakocsit, és a kötelezően előírt 12 hónapos garanciális időt ’kitoljuk’ a gyermeke várható születésétől! Így mindenki jól jár!

-Nem telik a garanciális idő.

-Nem fog elfogyni addigra az a szín.

-És netalán még kedvező feltételekkel is jut a ’csodahiperszuper’ babakocsijához.

És mindehhez nem kell mást tennie, csak boltunkban fizetés előtt bemondani a ’jelszót’, internetes rendelés esetén pedig a megjegyzés rovatba beírni azt, és még a gyermeke várható születési idejét is 🙂

Tehát kedves anyukák/ apukák; a jelszó: EXTRA BRUMI-GARANCIA!

 

Induljon a kaland! 

Jó böngészést, és kellemes időtöltést kívánunk mindehhez!

Amennyiben bármilyen kérdése van, úgy kérjük hívja kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken: a +36 1 215 1549, vagy a +36 30 278 0271-es telefonszámon!

Mindjárt mutatom...