fbpx

Ajándék pici gyerekeknek

Ajándék pici gyerekeknek

| 2017. december. 12. | Ajándék pici gyerekeknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Közeleg a karácsony, mindenkinek igyekszünk a megfelelő ajándékot kiválasztani, de ez sokszor azok számára is nehéz, akiket jól ismerünk, nem hogy pici gyerekek számára. Sok szempontot kell figyelembe venni és ha a jófej nagynéni, nagybácsi szeretnél lenni, akkora kínálattal találod szembe magad, hogy le a kalappal azok előtt, akik hamar ki tudják választani a tökéletes ajándékot. A következőkben adok pár ötletet a nagyobbacska gyerekek számára, hogy biztosan elnyerd a legjobb ajándékozó címet!

 

 1. 1. Készségfejlesztő játékok


  A gyermek életének ebben a szakaszában a legtöbbet a játékkal és pihenéssel tölti. Ennek ellenére a játék számára minden napos kőkemény tanulás. Itt tanulja meg az ujjával a finom mozdulatokat, felismerni a színeket, formákat és még megannyi mindent. Pontosan ezért nagyon fontos, hogy azok a játékok, amikkel egésznap játszik, elősegítsék ezen tanulási folyamatok megkönnyítését, felgyorsítását. Ha ebből a típusból választasz garantált, hogy nem csak az unokahúgod, unokaöcség fog szeretni, de a szülei is nagyon hálásak lesznek!

 

 1. 2. Járgányok 


 2. Ettől tuti nem vesz jobb ajándékot senki, de azért érdemes egyeztetni a szülőkkel is! 🙂 Az elektromos quad fantasztikus jármű a kisebb kalandra vágyó picúroknak. A volán mögött ülve a gyerekek egy teljesen új szemszögből szemlélhetik a világot. Ráadásul a járgányok nem csak a szabadban használhatóak, hanem a lakásban is, mivel a kerekein található gumigyűrűk megóvják a padlózatot.

 

 1. 3. Fürdőjátékok 

   

  Egy újabb ötlet, amiért nem csak a gyerekek, de a szülők is igazán hálásak lesznek. A fürdetés nem mindig a picik kedvence, kivéve ha egy-két kedvenc játékával csak ott találkozhat. Lepd meg a családot egy Sophie fürdős ajándék szettel és garantált a siker!

 

 1. 4. Futóbicikli


  Az egy fokkal konzervatívabb szülők számára is van megoldás a járgányok helyett. Az első bicikli pedig mindenki számára meghatározó élmény. A futóbicikli segít a gyerek egyensúly ezzel biztonságérzetük kialakításában. 3 éves kortól ajánlott.

 

 1. 5. Mágikus ház


  A legjobbat a végére hagytam. Az Injusa Mágikus Ház tökéletes kerti játék, hogy a kicsik, és a nagyok együtt játszhassanak. Ráadásul olyan matricával van ellátva, ami időjárásra változik. Hópihe jelenik meg, ha 10 °C alá esik a hőmérséklet, 20 °C -ig virágok jelennek meg, valamint jelzést ad a szülőnek is, hiszen 30 °C felett a Ne menj be felirat jelenik meg.

 

5+1. Ajándékutalvány 

 

Előfordul, hogy a legjobb ajándék mégis csak az, ha átengedjük a választás jogát a szülőknek. Ebben a korban nagyon sok mindenre van szükség és ez anyagi megterhelést is jelenthet a friss család számára. A legbiztonságosabb gyerekülések ára bőven 100 000 Ft felé is emelkedhetnek nem beszélve arról, hogy ehhez még különböző kiegészítők is társulhatnak. Ezek mellett szükség van babakocsira, bútorokra, ruhákra és megannyi mindenre. Válaszd ki, milyen összegben szeretnél kedveskedni rokonaidnak, barátaidnak és kérd névre szólóan kinyomtatva vagy emaliben!

Remélem tudtam inspirációt adni, ha kérdésetek van, írjátok meg kommentben és várjuk a visszajelzéseket, ki mit választott, és hogy sikerült az ajándékozás!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Megosztás


Mindjárt mutatom...