fbpx

Ajándék ötletek kismamáknak

Ajándék ötletek kismamáknak

| 2017. december. 12. | Ajándék ötletek kismamáknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyermekáldás hatalmas öröm a családnak és kiváló alkalom, hogy megmutassuk milyen kreatív és gondoskodó barátai vagyunk ismerőseinknek, rokonainknak az ünnepek környékén! Ezzel együtt a tökéletes ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat. A következőkben adok pár ötletet, mivel tudjuk megörvendeztetni legkedvesebb közelállóinkat karácsony, illetve a gyermekszületés alkalmából.

 

 1. 1. Babaőrző és légzésfigyelő


  A biztonság megteremtése az egyik legősibb, legmélyebbről jövő figyelmesség! Babaőrzők és/vagy légzésfigyelők több változata is megtalálható a piacon, de az Angelcare videó légzésfigyelőket több mint 25 hazai kórház javasolja, így én is ezt tarom a legalkalmasabbnak. Az AC-1100-as típus az egyik legjobban felszerelt és legnagyobb biztonságot nyújtó készülék, amely integrálja a babaőrzős és légzésfigyelők tulajdonságait. Érintőképernyős kijelzőjéről a szülők nem csak színes videón keresztül figyelhetik gyermeküket, de hőmérséklet kijelzésével segíti őket a pontos információhoz jutásban. 5 fokozatban állítható a mozgás- és mikrofonérzékenység és 6 fokozatban a riasztási mód. Ezek mellett számos kényelmi és energiatakarékossági funkció kapott helyett ebben a típusban. Kiváló ajándék újszülött gyermekes családok részére!

 

 1. 2. Zenélő-forgó


  Te szeretnél lenni a jó fej nagynéni, nagybácsi? Kezd el a születés pillanatától. Ezek a típusú játékok hihetetlen ámulatba ejtik a pici gyerekeket, azzal együtt, hogy a színes dallamos játékok hozzájárulnak az agyi működések fejlődésének!

 

 1. 3. Fali lámpa


  A gyerekszoba elengedhetetlen eleme a fali lámpa. A keresztanyukámtól kapott falidíszek még most is el vannak téve és igazi melegséggel tölt el visszagondolni rájuk. Tapasztalatból mondom, hogy fantasztikus és hosszútávú ajándék részét képezheti egy gondosan kiválasztott darab!

   

 2. 4. Hordozókendők, babahordozók


  Az organikus biopamut Caboo Close babahordozók számos nemzetközi díjat nyertek el a babatermékek között. Ha valami igazán hasznos ajándékot szeretnél választani, most megtaláltad! Nagyszerű segítséget nyújt a hétköznapok során a szülők számára. Tökéletesen biztonságos, akár a lakásban, akár a kinti sétákhoz a friss levegőn. Az így megosztott mindennapi élmények pedig hozzájárul a még erősebb kötődés kialakításához. Használata újszülött babával, valamint kisgyermekkel egyarán könnyű és ajánlott.

   

 3. 5. Emlékőrzők


  Ebben a típusban igazán sok lehetőség nyílik. Képkeretek, albumok, homoklenyomat, de talán a legizgalmasabb a kéz és lábszobor készítő készlet. Ez egy igazán kreatív és szórakoztató program a családnak. Ráadásul a szettben felhasznált anyagok különlegesen magas minőségének köszönhetően akár újszülöttnél is használhatók. A bőrön maradó anyagok langyos vízzel lejönnek és a ruhából is könnyedén kimoshatók.

   

5+1.Ajándékutalvány 

 

Előfordul, hogy a legjobb ajándék mégis csak az, ha átengedjük a választás jogát a szülőknek. Ebben a korban nagyon sok mindenre van szükség és ez anyagi megterhelést is jelenthet a friss család számára. A legbiztonságosabb gyerekülések ára bőven 100 000 Ft felé is emelkedhetnek nem beszélve arról, hogy ehhez még különböző kiegészítők is társulhatnak. Ezek mellett szükség van babakocsira, bútorokra, ruhákra és megannyi mindenre. Válaszd ki, milyen összegben szeretnél kedveskedni rokonaidnak, barátaidnak és kérd névre szólóan kinyomtatva vagy emaliben!

Remélem tudtam inspirációt adni, ha kérdésetek van, írjátok meg kommentben és várjuk a visszajelzéseket, ki mit választott, és hogy sikerült az ajándékozás!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Megosztás


Mindjárt mutatom...