Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Vélemények

Vevőink ezeket mondták rólunk, írták nekünk:

 
"Kedves Brumi-Maci Bababolt!
Köszönjük szépen az etetőszéket . A 11 hónapos lányunk alig akart kiszállni belőle. Szuper,korrekt, gyors. Csak ezt tudom mondani a Brumimaci webáruházról :)
M. Zsolt
2017.09.15."
"Kedves Brumimaci Bababolt!
Ma megérkezett a hiányzó üléshuzat védő is a Besafe ülésekhez, amit nagyon köszönünk.
Igazán kellemes meglepetés volt, hogy a szorító idő ellenére, sikerült az üléseket beszereznünk.
Más bababoltban erre esélyünk sem lett volna, de Önök a rugalmasságukkal és profizmusukkal megvalósították a lehetetlent. Reggel megrendeltem és estére itt voltak az ülések. :)
Külön köszönet a házhozszállításért és a folyamatos kedvességért, vevőbarát hangnemért, amit a telefonos egyeztetések során tapasztalhattam.
Sok elégedett és boldog vásárlót kívánok Önöknek!
Köszönettel:
K. O.Veronika"

"Kedves Zsolt!

Szombaton végre sikerült elszállítanunk Dani és kollégája segítségével a babakocsit, a pelenkázót és a kiságyat!
Még egyszer szeretnénk megköszönni a segítséget és jelezni, hogy Dani nagyon készséges és szimpatikus munkatárs (persze a többiekkel együtt) és igazán nagyot segített mind a kiválasztás, mind a szállítás tekintetében.

Megjegyzésként annyit, hogy jó lenne, ha más üzletekben is ilyen szakmailag és emberileg is magas szinten lévő emberek dolgoznának, mint amilyenek Önök!

Üdvözlettel:

K. Piroska"
 

"Kedves Brumi Maci,

Nagyon köszönjük a rendkívül gyors és szakszerű segítséget, a rugalmasságot, hogy a kiválasztott babakocsit 1 napon belül szállítottátok! Mindenkinek csak ajánlani tudom (és teszem is) a Brumi Macis oldalt/csapatot!

Üdvözlettel, B-M Melinda"

"Kedves Üzletvezető Úr!

Hálásan köszönöm, hogy lehetővé tette a vásárlási utalványok ily módon felhasználását!
Kívánok sok sikert, sok-sok vásárlót, és nagyon jó egészséget Önnek és az egész csapatnak!

Szívélyes Üdvözlettel. K. Katalin 
Völcsej 2017. április 21."

"Kedves Brumi-Maci Bababolt!

Szeretném megköszönni a segítőkész, kedves kiszolgálást!
Az eladó hölgynek pedig a bizalmat! Megkaptam a csacsit-nagyon szép! Még több ilyen kedves, segítőkész, vásárló centrikus eladóra lenne szükség!
Ezek után bejelenthetem, hogy törzsvásárlójuk leszek smiley!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
További sikereket kívánok Önöknek!

Üdvözlettel, és tisztelettel:
K.Enikő Adrienn egy elégedett vásárló"

"Kedves Brumi-Maci Bababolt!

Telefonon és e-mailben is.mindig megfelelő.tájékoztatás kaptam. Az üzletben dolgozók közül Dani a kedvencem, bármilyen témában (babaülés, Légzésfigyelő, stb) naprakész és türelmesen segít a döntéshozásban. Vannak jó akciók is  :)

P. Krisztina

2016. december 7."

"Kedves Brumi-Maci Bababolt!

Bár még csak webshopon keresztül rendeltem a boltból mivel miskolci vagyok, de mindig felvették a kapcsolatot velem telefonon. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak. Tapasztalatlan, első babás anyaként mindig ajánlottak dolgokat, pl a kombi ágyunkhoz szuper kókusz matracot, Adamo hintához a megfelelő függesztéket, rugót. A jövőben is biztosan vásárlójuk maradok.
További sok sikert kívánok:

Sz. B. Linda

2016. december 7."

"Kedves Brumi-Maci Bababolt!

Itt vásároltuk második babakocsinkat. A kiszállítás gyorsan történt, de szállítás alatt s kocsi megsérült, így ki kellett cserélni. Nagyon segítőkészek voltak az üzletben és már aznap kaptunk egy új kocsit. Nagyon jó kis üzlet, nagy a választék is.

Sz. Zsuzsa

2016. december 7."

"Kedves Brumi-Maci Bababolt!

Nagyon tetszik az üzlet. Többször is jártunk már ott. Felkészült eladók vannak, kérdéseinkre mindig részletes, kielégítő válaszokat kaptunk, mindig megfelelően tájékoztattak minket egy-egy termékről.

K. K. Judit
2016. december 6."
 
"Kedves Brumi-Maci Bababolt!
Személyesen még nem volt szerencsém az üzletben lenni de az internetes áruházban rengeteg a választék,gyors és korrekt a kiszállítás,a termékek nagyon jó minőségűek-szépek.Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
L. Annamária
2016. december 7."
 
"Kedves Brumi-Maci Bababolt!
Nekem úgy ajánlották, hogy ha segítőkész előadókkal szeretnék találkozni, mikor születendő kislányunknak nézelődtünk, akkor a Brumi Maciba menjünk. Nem csalódtunk! A babakocsi kiválasztásánál Dani profi segítségnek bizonyult, nem is volt kérdés, hogy a baba bútor rendelésnél is Őt kerestük. Most is várunk egy rendelést, valószínűleg nem az utolsót! A Brumi Macit szívesen ajánlom mindenkinek.  :-)

 
H. Hajnalka
2016. december 9."
 
"Kedves Brumi-Maci Bababolt!
Először mikor betértem az üzletbe csak terepszemlét tartottam, de Dani segítségével megtaláltam az álom babakocsit, amit meg is vettünk. Ezt követte a kisfiúnk kiságya, szekrényei, gyerekülése és a számtalan sok sok apróság. Egy helyen minden megtalálható és a személyzet igazán hozzáértő, rugalmas.
;)N. Kata
2016.december 5."

Írja meg nekünk véleményét a kapcsolat@brumimaci.hu e-mail címre!