Termékek Menü
0

Baby Control BC-230i légzésfigyelő ikreknek

Baby Control BC-230i légzésfigyelő ikreknek Felnagyításhoz kattintson!
Ár:
41.900 Ft
39.500 Ft
Kedvezmény: 6%
Gyártó: Baby Control
Cikkszám: 801
Leírás és Paraméterek
Baby Control BC-230i légzésfigyelő (ikreknek)
A Baby Control egyedülálló tulajdonsága az, hogy különlegesen nagy érzékelőlapokkal rendelkezik. Ezért téves riasztás akkor sem fordul elő, amikor a baba már nem marad meg azon a helyen, ahová letettük aludni. Amikor a baba már elmászkál a helyéről álmában, a baba légzését a kiságy bármely pontján biztonsággal (teljes fekvőfelületet) érzékeli a készülék a nagy méretű érzékelőlapjainak köszönhetően, melyek kiváló oldalirányú érzékenységgel bírnak. Belátható, hogy ezt csak nagy méretű érzékelőlapokkal lehet megvalósítani, melyek jó kialakításuk miatt könnyedén pakolhatóak.
Klinikailag tesztelt orvostechnikai eszköz, mely szakértelmet nem igényel, egyszerűen kezelhető.

A Baby Control további fő tulajdonságai; minden típusú matrachoz alkalmas. Digitálisan állítható 9 fokozatú érzékenység (érzékelési küszöbszint). Világító, sötétben is látható kijelző, biztonsági, kettős sziréna. Hosszú üzemidő elemekkel, elemfeszültség figyelés, eseménymemória. Egyes modellek ikergyermekeknél is használhatók, illetve tartozékok esetleg; tájékoztató - és oktatófilm DVD-n, nyakban hordható kisméretű, vezeték nélküli egység. Továbbá minden típus 2 ÉV GARANCIÁVAL rendelkezik!

A BC-230i típusú légzésfigyelő ikreknek készült 2-2 érzékelőlappal (4db), amik függetlenül működnek egymástól. hozátartozó kiegészítője, egy DVD oktatófilm.
MAGYAR TERMÉK !
A KÉSZÜLÉK RIASZTÓ KÉSZÜLÉK, ÉLETMENTÉSRE NEM ALKAMAS! AZ ÉLETMENTÉS A SZÜLŐ FELADATA!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: Baby Control